Nätverksprodukter


Hantera ditt UniFi-nätverk lokalt eller via molnet. Cloud Key fungerar som en kontroller för UniFi-produkter så att du slipper
ha det på en dator eller server. Den ansluts till nätverket och är ständigt igång så att du alltid får korrekt nätverksstatistik.

Om du vill ha full kontroll på ditt nätverk fungerar USG som en router som integreras direkt i UniFi-hanteringen. Du kan få detaljerad statistik och se vilka tjänster som tar mest bandbredd och mycket annat.

Nätverksövervakning när det är som bäst. Med den kostnadsfria programvaran styr och övervakar du nätverket lokalt eller på distans. Du kan också låta oss ta hand om drift och övervakning om du hellre vill det. I det grafiska gränssnittet konfigurerar man nätverket, ställer in vem som ska få åtkomst till accesspunkterna, konfigurerar och övervakar VPN-anslutningar och gästnätverk.

Ubiquiti Dream Machine Pro är en högpresterande router i Unifi-familjen. Till skillnad från de mindre modellerna så är denna enhet tänkt att rackmonteras.

Dream Machine Pro är både en router, brandvägg och en controller i samma enhet. Den har dessutom programvara i sig för att kontrollera övervakningskameror, passagesystem och larm från Ubiquiti networks, en allt-i-ett-enhet helt enkelt.

Dream Machine Pro kan hantera hastigheter upp till 10 Gbit på Internetanslutningen och upp till 3,5 Gbit med full brandvägg och VPN.